Friday, April 29, 2016

Nutikuu ja projekti "Põhja-Tallinna Nutitsirkus" raames toimus meie koolis sisekoolitus õpetajatele teemal "Tahvelarvuti - lahe õppimine".

Sisekoolituse viisid läbi kooli haridustehnoloog Dmitri Mištšenko, kes rääkis QR koodidest ja nende kasutamisest tundides ning algklasside õpetaja Ilona Kononova, kes näitas erinevaid õppemänge.
Neid aitasid 4.B klassi õpilased.






Wednesday, April 27, 2016

Ettevalmistusklassis toimus erapärane tund "Tahvelarvuti- lahe õppimine".

25. aprillil meie gümnaasiumi ettevalmistusklassis toimus erapärane tund "Tahvelarvuti- lahe õppimine".
Nutikuu ja "Põhja-Tallinna Nutitsirkus" projekti raames õpetaja Ilona Kononova koos 4.B klassi õpilaste Maksimiliani, Aljona ja Karolinaga viis läbi integreeritud tunni tahvelarvuteid kasutades.
Õpilased lahendasid erinevaid ülesandeid ja mängisid arendavaid õppemänge.


Monday, April 25, 2016

Nutitsirkus Digitargas


4 klassi õpilased koos kooli haridustehnoloogi Dmitri Mištšenko ja algklasside õpetaja Ilona Kononovaga korraldasid mängutunni teemal "Tahvelarvuti- lahe õppimine" lasteaia "Ojake" eelkooli lastele.

21. aprillil 4.B klassi õpilased koos kooli haridustehnoloogi Dmitri Mištšenko ja algklasside õpetaja Ilona Kononovaga korraldasid mängutunni teemal "Tahvelarvuti- lahe õppimine" lasteaia "Ojake" eelkooli lastele ja näitasid, kuidas saab õppida tahvelarvuti abil, kasutades õppemänge.
Lapsed mängisid tähtedega, kirjutasid neid ja lahendasid matemaatika ja inimeseõpetuse ülesandeid. Koolieelikud olid väga aktiivsed ja õppisid meelsasti.






















Wednesday, April 20, 2016

Avatud nutitund linnarahvale

19. aprillil Nutikuu Nutitsirkus Pelgulinna Gümnaasiumis



















Nutitsirkus STEM õpetajatele

19.04 tulid meile Tallinna Ülikooli kaudu külla 28 STEM õpetajat. STEM on rahvusvaheline lühend inglise keelest Science, Technology, Engineering and Mathematics. Õpetajad külastasid koolis erinevaid ainetunde (Kaire Kukk ja Lego WeDo; Kadrian Hiie ja rahatarkus; Heidi Tark ja Raspberry ning peastarvutamine Pranglimises, arvutiklassides Tiina Nõges ja Petri Asperk koos paljude õpilaste ja 4c "õpetajatega". 

STEM õpetajad õppisid ka ise PicPac programmiga videoid tegema erinevatel füüsika teemadel ning kohtusid veel Asmo Villaku ja Timo Paniniga.